Gökçedere Anaokulu
Karşıyaka Mahallesi Gökçedere Beldesi 69450 Demirözü / BAYBURT

VİZYON

Çocuklarımızın aileleri ile işbirliği içerisinde, eğitim alanındaki gelişmeleri ve faaliyetlerimizden etkilenen kişi ve/ veya kurumlardan yapılan geri dönüşümleri sürekli takiple, beklentilerin hep önünde, kalitesiyle örnek gösterilen, önder bir kurum olmak.

MİSYON

• Milli ve manevi değerlerine bağlı, • Duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen, kendine güvenen, • Kendisi ve çevresiyle barışık, mutlu, • İç disiplin ve sorumluluk duygusu gelişmiş, • Sosyal ilişkileri güçlü, • İşbirliği ve takım çalışmasına istekli, • Biz bilincine sahip, paylaşımcı • Değişik görüş ve düşüncelere saygılı, • Yeteneklerini ve üretkenliğini kullanabilen, • Çevreye duyarlı, • Öz bakım becerilerini kazanmış, • Sürekli gelişime açık • Türkçe’yi doğru ve düzgün kullanabilen çocuklar yetiştirmek.

Öğretim Şekli :Normal eğitim

Normal eğitim

Servisimiz bulunmamaktadır.

İl Merkezine uzaklık 44 km.dir. İlçe Merkezine uzaklık ise 14 km.dir.

Yerleşim yerimiz 2500 nufuslu bir beldedir.